Termoska STANLEY jídelní 400 ml s vidližičkou

Kód: 10-09382-005 10-09382-006 10-09382-004 Zvolte variantu
Neohodnoceno
Značka: Stanley
1 120 Kč
Na objednávku Na objednávku Na objednávku Zvolte variantu
barva
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Vše, co potřebujete k dobrému jídlu, kdekoli na cestách, v kanceláři, výletě.... Jídelní termoska STANLEY Legendary Classic o objemu 400 ml se lžící/vidličkou í v praktickém úchytu, který zabrání ztracení a je vždy po ruce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

  • vyrobena z nerezové oceli 18/8
  • ideální pro polévky, guláše...
  • termoska udrží obsah horký či chladný po dobu až 7 hodin
  • objem 400 ml
  • přirozeně bez BPA
  • dvojitá stěna s vakuovou izolací
  • odolná vůči korozi a povětrnostním vlivům
  • široké otvírání - šroubovací  zátka
  • průměr 90 mm
  • šířka se lžící 100 mm
  • výška 135 mm
  • šířka 109 mm 
  • hmotnost 340 g
  • možné mýt v myčce
  • snadné mytí díky širokému 65 mm širokému hrdlu  - snadný přístup k obsahu
  • 100% těsná v jakékoliv poloze
  • STANLEY záruka 25 let

    Tip pro vás: termoska se dá naplnit horkou vodou a do ní vložit např. kojeneckou stravu ve sklenici, sáčku a podobně. Nebo, jako naši skandinávští přátelé, do nich vložit párky, do víčka hořčici a překvapit všechny při otevření na pikniku. A ostatní si dají studený řízek... :-)

     

    Tip pro vás: termoska se dá naplnit horkou vodou a do ní vložit např. kojeneckou stravu ve sklenici, sáčku a podobně. Nebo, jako naši skandinávští přátelé, do nich vložit párky a překvapit všechny při otevření na pikniku. A ostatní si dají studený řízek... :-)

     

    Poznámka: suchá jídla, složená zejména z těstovin, rýže, bulgur, kuskus a podobně nemají dostatek tepelné energie a doba, po kterou termoska udrží požadovanou teplotu, se snižuje. Stejně tak se teplota bude lišit v případě jen částečného naplnění obsahem. Fyzika je neúprosná. Více naleznete zde v odkazu

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: